Началото...
Ние сме FIT TEAM IMPACT. Посветили сме се на каузата да помагаме на хората от ежедневието да живеят здравословен и активен начин на живот и да изглеждат невероятно. Нашата мантра е много проста, във всички наши програми покриваме 3-те ключови аспекта за постигане на резултати, а именно:

80% Правилно Хранене, 20% Тренировки и 100% Правилна Нагласа и Среда

Всички методи, които използваме са приложени първо върху самите нас, след което на десетки клиенти, които са постигнали невероятни резултати. Може да видите сами тук.

Във всички наши програми комбинираме всичко, което ти е необходимо, за да постигнеш резултати, като получаваш и неотлъчната подкрепа на консултант по здравословно хранене и тренировки. 

Всичките ни програми включват клетъчно хранене от HERBALIFE NUTRITION, което ти помага да си набавиш всички витамини, минерали и нутриенти, от които тялото ти се нуждае ежедневно, за да работи на 110%. 

Доверяваме им се тъй като имат екип от над 20 доктора (един е и нобелов лауреат), които разработват формулите на всичките продукти и те са изцяло базирани на науката.

Фактът, че са на пазара от 39 години и са в 96 държави, спонсорирайки над 190 професионални спортни отбора и състезатели, също говори за качеството на продуктите.

Както за всяка една промяна се изисква време и има стъпки докато не бъде постигната тя. Ние сме дефинирали нашата методология в 4 много прости стъпки

Стъпка 1. 5-Дневно Предизвикателство за Активен и Здравословен Начин на Живот
Стъпка 2. 21-Дневна Програма за Пълна Трансформация
Стъпка 3. 21-Дневна Програма за Оптимално Хранене
Стъпка 4. 21-Дневна Програма за Оптимални Тренировки

Нека това не ти действа демотивиращо и да те кара да мислиш, че имаш да извървиш дълъг път до постигането на резултати. Направили сме всичките програми интерактивни и забавни, така че да си в група с други участници борещи се за постигане на сходни или същите цели. 

Екипът ни е тествал стотици хиляди диети, тренировъчни методологии и програми за влизане във форма и комбинацията от всичко научено е комбирано в нашият процес, който работи.

Ако имаш желание да научиш повече за нашите програми, можеш да направиш това тук, но нека първо се запознаем…

Кажи ни - Как се казваш? С какво се занимаваш? И какви са твоите цели?

Ние ще ти кажем как да ги постигнеш ;)

До скоро,

Екипът на Fit Team Impact
ЗАПАЗИ СИ ЧАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ С ЕДИН ОТ НАШИТЕ ТРЕНЬОРИ
Декларация за поверителност | Общи условия | Контакт
 ©2020 Fit Team Impact LLC.
Всички права са запазени.